Events

De Gasfabriek biedt een mooie uitkomst voor het organiseren van grote evenementen. Onze locatie beschikt over een grote zaal en diverse kleinere ruimtes die kunnen dienen als subzalen voor het event. Bovendien kunnen we ook de mogelijkheid bieden om de gehele locatie af te huren! We denken graag mee over de invulling van het evenement.

Festivals

Festivals? Absoluut! In juni wordt bijvoorbeeld het Grootste Kennisfestival bij ons georganiseerd. De locatie is geschikt voor dit soort evenementen, waarbij de Stretchtent al een fantastische festivalsfeer creëert en alle ruimtes bovendien flexibel kunnen worden ingericht.

Barbecues

Op zoek naar de perfecte plek voor een bedrijfs-BBQ? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het hele jaar door staan wij klaar om een heerlijke barbecue te organiseren. Op onze Custom Made Vulcan BBQ bereiden we met hoogwaardige producten zoals een zalmzijde, picanha en avocadoburger een gevarieerd barbecue menu.

Kerstmarkten en kerstborrels

In december toveren we de Gasfabriek om in een kerstparadijs. Daardoor ontstaat een unieke sfeer waarin mensen samenkomen om gezelligheid, warmte en mooie momenten te creëren. Hierbij kun je denken aan een kerstmarkt die gefaciliteerd wordt door lokale standhouders, een kerstborrel en kerstdiner.

Bedrijfsborrels

Op zoek naar een plek om gezellig met je team bij elkaar te komen voor een leuke borrel? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of het nu gaat om een afscheid of een feestje met het hele team. Wat je ook kiest: de Kantine, de Generator of de Stretchtent, je kunt rekenen op een sfeervolle ruimte waar jullie samen kunnen genieten.

Bijeenkomsten

Elke ruimte heeft zijn eigen unieke karakter, waardoor de ene ruimte perfect is voor vergaderingen en de andere bijvoorbeeld goed past bij workshops. We denken graag met je mee om de juiste ruimte te vinden die aansluit bij jullie wensen.

Alvast een tip van ons: maak tijdens de pauze een heerlijke wandeling en geniet van de prachtige uiterwaarden, grenzend aan onze locatie.