Eventlocatie & zalen

Eventlocatie

Eventlocatie

Capaciteit:max. 1000 personen

Aantal m2:1500 m2

Beschrijving:De Gasfabriek biedt een mooie uitkomst voor het organiseren van grote evenementen. Onze locatie beschikt over meerdere ruimtes inclusief een buitenruimte. Wij bieden de mogelijkheid de gehele locatie af te huren! We denken graag mee over de invulling van het evenement.

De Generator

De Generator

Capaciteit:max. 250 personen

Aantal m2:240 m2

Beschrijving:De grootste zaal van de Gasfabriek straalt het indrukwekkende karakter van het gebouw uit. In het Apparatengebouw bevindt zich aan de linkerkant de Generator. Met zijn grote ramen en het hoge plafond biedt deze zaal een fijne en lichte sfeer. Het is de perfecte ruimte voor grote presentaties en evenementen. Bovendien beschikt de zaal over een bar, waardoor het volledig zelfvoorzienend is.

De Exhauster

De Exhauster

Capaciteit:max. 60 personen

Aantal m2:86 m2

Beschrijving:De Exhauster is geschikt voor vergaderingen, workshops en trainingen. Het is een ruimte waar je naast een formele setting ook kunt genieten van informele gesprekken rond de grote houten hoge boomstamtafel. Er is zelfs een klein barretje inbegrepen. Je vindt de Exhauster op de tweede verdieping aan de rechterkant.

De Machinekamer

De Machinekamer

Capaciteit:max. 50 personen

Aantal m2:65 m2

Beschrijving:De Machinekamer is een ruimte in de Gasfabriek waar de authentieke sfeer nog altijd tastbaar is. Deze lichte kamer is perfect voor vergaderingen, workshops of trainingen. Met behulp van de geluiddempende gordijnen kan de zaal volledig verduisterd worden. Je vindt de Machinekamer rechts tegenover de ingang van het Apparatengebouw.

De Kantine

De Kantine

Capaciteit:max. 75 personen

Aantal m2:105 m2

Beschrijving:De Kantine is de meest speelse ruimte van de Gasfabriek, waar plezier en productiviteit samenkomen. De ruimte is voorzien van een bar en daardoor dus volledig zelfvoorzienend. Je vindt de Kantine aan de rechterkant, vanaf de ingang van het Apparatengebouw gezien.

De Innovatiekamer

De Innovatiekamer

Capaciteit:max. 10 personen

Aantal m2:18 m2

Beschrijving:De Innovatiekamer is de ideale plek voor een MT/DT vergadering of een kleine workshop. Daarnaast wordt het voor grote evenementen ook gebruikt als organisatiekamer. De leren stoelen en de grote houten tafel zorgen voor een goed comfort. Op de wand zijn de gebouwen op het terrein en de symbolen van diverse technieken die binnen de Gasfabriek Campus plaatsvinden weergegeven.

De Stretchtent

De Stretchtent

Capaciteit:max. 250 personen

Aantal m2:108 m2

Beschrijving:De Strechtent is de perfecte plek voor verschillende bijeenkomsten, zoals workshops, lunches, informele bedrijfsfeestjes, (zomer)borrels en BBQ’s. Langs de rand van de Stretchtent bevindt zich onze zeecontainer, een sfeervolle bar waar we verfrissende frisdranken schenken en Vedett-biertjes tappen. Onder de Stretchtent staan picknick- en bierbanken klaar, ideaal voor een ontspannen en gezellig sam