De Stretchtent

De Gasfabriek
De Strechtent is de perfecte plek voor verschillende bijeenkomsten, zoals workshops, lunches, informele bedrijfsfeestjes, (zomer)borrels en BBQ’s. Langs de rand van de Stretchtent bevindt zich onze zeecontainer, een sfeervolle bar waar we verfrissende frisdranken schenken en Vedett-biertjes tappen. Onder de Stretchtent staan picknick- en bierbanken klaar, ideaal voor een ontspannen en gezellig sam
De Strechtent is de perfecte plek voor verschillende bijeenkomsten, zoals workshops, lunches, informele bedrijfsfeestjes, (zomer)borrels en BBQ’s. Langs de rand van de Stretchtent bevindt zich onze zeecontainer, een sfeervolle bar waar we verfrissende frisdranken schenken en Vedett-biertjes tappen. Onder de Stretchtent staan picknick- en bierbanken klaar, ideaal voor een ontspannen en gezellig samenzijn. De Stretchtent bevindt zich aan de achterzijde van het Apparatengebouw, onder andere te betreden vanuit de Machinekamer en de Kantine.
Capaciteit:
max. 250 personen

Aantal vierkante meters:
108 m2

Technische voorzieningen:
  • -

Opstellingen

Het aantal personen en de opstelling mogelijkheden zijn berust op ons advies en ervaring, uiteraard is er in overleg veel mogelijk.

-

Kenmerken op een rij

  • Eigen buitenbar
  • Bierbanken, picknickbanken en statafels